Nederlands English Turks Arabisch
HELIUS bedankt de volgende organisaties voor hun medewerking:

Ujala Radio, GAM TV, Soulhour TV, Quason K. Media Ministeries, Radio Godiya, Adom TV, Recogin, Akasanoma Radio, Ghanaian churches, Stichting de Witte Tulp, Stichting Cabo, Stichting Sanitas, Stichting Hakder, HTDB, AKM, ATKB, Elif: stichting voor Turkse vrouwen, HDV Mescida Aksa, Milli Görü? jongerenfederatie, Buurtparticipatie Bos en Lommer, Stichting Surinaamse vrouwen Bijlmermeer, Vaidiek Arya Samaj Amsterdam, Natraj TV Network

Wat betekent HELIUS voor u?

Met de kennis uit HELIUS kan zorg en preventie in de toekomst beter worden afgestemd op de behoeften van grote groepen inwoners van Amsterdam. Op basis van de uitkomsten van HELIUS kunnen huisartsen en gezondheidsdiensten in de toekomst gerichter gezondheidsadvies verstrekken. Bovendien levert het onderzoek belangrijke informatie op over chronische ziekten in het algemeen.

Uitslagbrief

Het onderzoek bestaat voor deelnemers uit twee delen: het invullen van een vragenlijst en een lichamelijk onderzoek. Deelnemers ontvangen uiterlijk 8 weken na het lichamelijk onderzoek van ons een uitslagbrief. Als een deelnemer heeft aangegeven bij u in de praktijk ingeschreven te staan, ontvangt u ook een brief met de uitslagen van het lichamelijk onderzoek. U kunt de informatie toevoegen aan het dossier van de betreffende patiënt. Bij zeer verhoogde of verlaagde waarden geven wij deelnemers het advies mee om contact op te nemen met de eigen huisarts. U kunt dus mogelijk benaderd worden door deelnemers die dit advies op hun uitslagbrief ontvangen. Een enkele keer komt het voor dat wij telefonisch contact met u opnemen. Dit doen wij alleen als de waarden van een deelnemer extreem afwijken van de standaard.

« vorige pagina.

HELIUS TV

Heeft u een vraag?

Wij beantwoorden hem graag