Onderzoekslocatie

De routebeschrijvingen naar onze onderzoekslocaties vindt u hier op onze website. 

Als u met het openbaar vervoer (OV) naar de onderzoekslocatie komt, is het verplicht om in het OV een mondkapje te dragen. Voor meer informatie over het gebruik van een mondkapje in het openbaar vervoer kunt u onderstaand filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=FTuZeIg5khM

 

Maatregelen onderzoekslocatie

Op de onderzoekslocatie letten wij heel goed op de coronamaatregelen: er zijn weinig deelnemers tegelijk, wij houden afstand en maken met grote regelmaat schoon. Wij vragen u om tijdens uw bezoek aan de onderzoekslocatie de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Draag een niet-medisch mondmasker op de onderzoekslocatie
  • Kom alleen naar de onderzoekslocatie
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Voorkom het gebruik van het toilet op de onderzoekslocatie
  • Blijf thuis bij klachten, zoals koorts (meer dan 38 graden Celsius), niezen, hoesten of benauwdheid. Of wanneer u in contact bent geweest of iemand in uw huishouden heeft die positief is getest op COVID-19. Bel of mail ons om een nieuwe afspraak te maken.

Als u klachten heeft of krijgt, zoals koorts (meer dan 38 graden Celsius), niezen, hoesten of benauwdheid, blijft u dan thuis totdat u minstens 24 uur geen klachten meer heeft. Vanaf 1 juni 2020 is het voor iedereen in Nederland mogelijk om zich, met klachten die wijzen op het coronavirus, te laten testen. U kunt via het gratis landelijk nummer 0800-1202 een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD. U weet dan of u op dat moment een infectie met het coronavirus heeft.