Nederlands English Turks Arabisch
HELIUS bedankt de volgende organisaties voor hun medewerking:

Ujala Radio, GAM TV, Soulhour TV, Quason K. Media Ministeries, Radio Godiya, Adom TV, Recogin, Akasanoma Radio, Ghanaian churches, Stichting de Witte Tulp, Stichting Cabo, Stichting Sanitas, Stichting Hakder, HTDB, AKM, ATKB, Elif: stichting voor Turkse vrouwen, HDV Mescida Aksa, Milli Görü? jongerenfederatie, Buurtparticipatie Bos en Lommer, Stichting Surinaamse vrouwen Bijlmermeer, Vaidiek Arya Samaj Amsterdam, Natraj TV Network

Voorbereiding lichamelijk onderzoek

Op dit moment worden geen deelnemers onderzocht voor het HELIUS onderzoek

Hieronder geven wij aan waar u aan moet denken voor uw bezoek aan de onderzoekslocatie:

We vragen u om nuchter naar de onderzoekslocatie te komen. Nuchter wil zeggen dat u vanaf 22.00 uur op de avond vóór uw afspraak niets meer eet of drinkt, behalve water. Medicijnen kunt u gewoon innemen met water.

Let op! Gebruikt u medicijnen voor diabetes (suikerziekte)? Neemt u deze medicijnen dan niet in. Neemt u deze dan wel mee naar de onderzoekslocatie zodat u ze meteen na het onderzoek in kunt nemen.

Daarnaast is het voor de metingen van groot belang dat u op de ochtend van uw bezoek aan de onderzoekslocatie niet rookt. Bij een aantal metingen vragen we u uw bovenkleding en uw schoenen en sokken uit te trekken. We vragen u daarom om kleding aan te doen die u makkelijk aan en uit kunt trekken.

We vragen u om, op de ochtend van uw bezoek aan de onderzoekslocatie, een deel van uw allereerste ochtendurine op te vangen in een schoon potje (bv een jampotje). Het is belangrijk dat u de avond ervoor, vóór het slapen gaan, de blaas helemaal leeg plast.

Wij vragen u het volgende mee te nemen naar uw afspraak op het gezondheidscentrum:

  • Identiteitsbewijs
  • Naam en adresgegevens van uw huisarts
  • Verzekeringspasje
  • Medicijnen en vitaminepillen die u gebruikt (inclusief de verpakkingen!)
  • Ochtendurine in potje
  • Eventuele leesbril
  • De bevestigingsbrief met uw afspraakgegevens
  • De ingevulde vragenlijst (alleen als u deze op papier heeft ontvangen)
  • Het ingevulde familieformulier (als u deze van ons bij de bevestigingsbrief heeft ontvangen)

 

« vorige pagina.

HELIUS TV

Heeft u een vraag?

Wij beantwoorden hem graag