Deelnemen aan HELIUS

Door deel te nemen aan HELIUS helpt u om kennis over het ontstaan van (chronische) ziekten te vergroten. Deze kennis is hard nodig om in de toekomst de gezondheidszorg voor uzelf, uw kinderen en uw kleinkinderen te verbeteren. Bovendien ontvangt u zelf een aantal persoonlijke uitslagen van het onderzoek. Deze uitslagen geven informatie over belangrijke risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals uw bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel. 

 

Online bijeenkomst voor HELIUS-COVID deelnemers (juni-september 2020)

Wilt u weten wat we tot nu toe hebben geleerd uit het HELIUS onderzoek naar het coronavirus? Wilt u weten hoe bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam deze resultaten gebruikt om de gezondheid van alle Amsterdammers te verbeteren? En wilt u ook weten wat het belang is van de tweede meting van het HELIUS onderzoek naar het coronavirus?

De HELIUS onderzoekers vertellen u dat graag tijdens een online bijeenkomst. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en discussie. Aanmelden voor de informatieavond hoeft niet: u kunt gewoon digitaal aanschuiven! We organiseren de bijeenkomst twee keer. U kunt zelf de dag kiezen die u het beste uitkomt.
 

Wanneer?  Maandag 18 januari 2021

Hoe laat?   19.30-20.30 uur

Waar?        Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/84420465779?pwd=NHQ0RXFVS3hudTAxK0tORGVXaU1OQT09

Meeting ID: 844 2046 5779
Passcode: 323383

Zorg dat u op tijd Zoom installeert en/of controleert of u in de bijeenkomst kunt komen!

Klik hier voor een Zoom handleiding